Kampen-Minyak-Bebe-3

 

Bayi menangis.. Seperti ada yang tidak kena dengannya.. Kadangkala anda tidak cukup rehat dan tidak cukup tidur kerana bayi menangis sepanjang malam.

Hentikan dilema ini. Mulakan amalan baru demi kesejahteraan anda sekeluarga.
Sebagai ibu atau bapa baru, ada masanya sukar untuk menentukan apakah yang bayi perlukan. Adakah dia lapar, sejuk, haus, kembung, mahu bermain atau sekadar mahu dibelai? Dalam beberapa hari pertama, semasa anda belum tahu bagaimana hendak mengenal pasti keperluan bayi anda, tangisan ini boleh membuat anda bimbang.

Hentikan Tangisannya Dengan Amalan Minyak Bebe Anugerah
Minyak Bebe Anugerah amalan terbaik kesihatan anak anda. Kaya dengan pelengkap herba tradisional yang mampu membantu anak anda sihat membesar. Kebaikannya merangkumi keperluan rohani dan jasmani anak anda.
Sifat anti-inflamasi dari lengkuas yang fungsinya meredakan radang, juga mampu mencegah radikal bebas yang mencegah permulaan penyakit. Antioksidan di dalam lengkuas boleh mengeluarkan racun-racun kecil di dalam tubuh. Jadi jika ada nutrisi asing yang masuk ke dalam tubuh, ia akan dihancurkan oleh antioksidan yang terkandung pada lengkuas.
Pada zaman dahulu, buah dan daunnya digunakan semasa mandi dengan menggosok ke seluruh badan untuk mengharumkan dan menghilangkan bau badan yang busuk akibat peluh. Kini gabungan teknologi dan tradisi kebaikan ini dapat dirasai hanya dengan usapan Minyak Bebe Anugerah. Ia juga mampu melancarkan peredaran darah.

Selain lengkuas, Minyak Bebe Anugerah juga dipadatkan dengan khasiat limau purut, pudina, serai dan minyak kayu putih.

Bayi Menangis Kerana Ketidakselesaan?
Gigitan nyamuk meninggalkan kemerahan dan gatal. Minyak Bebe Anugerah mampu mengatasinya, hanya usapkan ke kulit untuk mencegah iritasi dan melembutkan permukaan kulit, serta menghilangkan rasa gatal yang mengganggu. Ia juga boleh menhangatkan bayi agar sentiasa dalam suhu badan yang sihat.

minyak-bebe-anugerah-minyak-telon

Penggunaan
Usapkan Minyak Bebe Anugerah ke tapak kaki, dada dan belakangnya, setiap kali selepas mandi dan sebelum tidur.

Minyak Bebe Anugerah.. Laris kerana kepercayaannya.

* Hanya RM15 (SM) RM20 (SS) untuk 50 ml. Juga terdapat di dalam setiap Set Bersalin Anugerah.

Untuk sebarang pertanyaan:
✔ PM kami di http://bit.ly/PMAnugerah
✔ SMS/Whatsapp ke 019-222 7006 untuk maklumat lanjut

Facebook Comments