kenapa-bayi-sentiasa-meragam-dan-merengekBayi menangis. Tetap menangis setelah di pujuk berulang kali. Aduhh!! Macam mana ni?? Situasi ini biasa terutama sekali bagi mereka yang baru menjadi Ibu Bapa. Persoalannya adakah kita tahu bahawa..

Bayi perlu menangis.

Semua bayi menangis pada masa-masa tertentu. Mereka perlu menangis. Bayi baru lahir yang sihat pun akan menangis juga selama satu hingga tiga jam sehari. Itu normal. Oleh kerana mereka tidak dapat membuat apa-apapun untuk diri sendiri, bayi bergantung kepada orang lain untuk memberi mereka makanan, kepanasan dan keselesaan yang mereka perlukan. Tangisan adalah cara bayi memberitahu bahawa mereka perlukan sesuatu.

Mungkin inilah rintihan Si Comel :

1. Saya lapar.
2. Saya tidak selesa.
3. Saya sejuk.
4. Saya mahu dipeluk.
5. Saya penat.
6. Saya haus.
7. Perut saya tidak selesa dan saya tidak tahu apa itu kembung perut.

Hmm.. sekiranya kita tahu apakah punca sebenarnya pasti kita dapat menangani ketidakselesaan Si Comel dengan pantas. Apakah cara untuk menghentikan kesedihannya?

Kenapa Bayi Setiap Hari Perlu Sentuhan Anda Dengan Minyak Bebe Anugerah.

Minyak Bebe Anugerah memahami keperluan bayi sejak lahir. Kami pun terdiri daripada Ibu Bapa yang amat sayangkan anak-anak kami seperti anda, dengan itu kami selalu memastikan kualiti Minyak Bebe Anugerah, tetap berbaloi tiada tandingannya. Padat dengan manfaat :

  • Serai
  • Minyak Kayu Putih
  • Lengkuas
  • Limau Purut
  • Pudina

Kegunaannya dipercayai sejak penghasilannya dan kekal mujarab sehingga ke hari ini. Ramuan herba terbaik digabungkan dengan penggunaan kaedah teknologi moden menjadikan Minyak Bebe Anugerah pilihan terbaik untuk Si Comel anda. Inovasi ini kami kekalkan kerana ramai yang mempercayai khasiat kebaikannya selain Si Comel anda dapat menikmati kemewahan kualitinya.

minyak-bebe-anugerah-minyak-telon

Minyak Bebe Anugerah.. Memahami kualiti keperluan Si Comel.

* Hanya RM15 (SM) RM20 (SS) untuk 50 ml. Juga terdapat di dalam setiap Set Bersalin Anugerah.

Untuk sebarang pertanyaan:
✔ PM kami di http://bit.ly/PMAnugerah
✔ SMS/Whatsapp ke 019-222 7006 untuk maklumat lanjut

Facebook Comments