Air Anugerah

Semenanjung RM4.50
Sabah/Sarawak RM6.00

Availability: In Stock

MYR6.00
Description

Details

Sembuhkan sakit luaran dan dalaman dengan kehebatan air beralkali dari Air Anugerah.

Air Anugerah adalah air yang bersifat alkali untuk membantu menghilangkan kesakitan rohani dan jasmani anda.

 Kelebihan Air Anugerah:

• meneutralkan kandungan asid berlebihan dalam badan.
• menyahkan sisa toksin dari dalam badan.
• menghidrat supaya tubuh badan tidak akan mengalami masalah kekurangan air.
• menguatkan sistem pertahanan badan dari serangan penyakit.
• ejen antioksidan yang terbaik.

 

Kandungan Air Anugerah :

• Punca air : Bekalan air paip yang dirawat (SYABAS). No kelulusan KKM 163 (52/B/78)

 

Kaedah penggunaan
Untuk diminum boleh juga disapu pada muka dan kepala. 

Testimonial

Quick Overview

"Hari pertama saya minum Air Mineral Anugerah telah memberi tindakbalas ke atas tubuh saya, menyebabkan saya demam selama tiga hari. Selama seminggu saya minum Air Mineral Anugerah lama kelamaan penyakit 'buatan orang' yang ditujukan kepada saya terus hilang. Malah perniagaan butik saya di Prima Saujana Kajang sekarang semakin maju. Sampai sekarang saya masih lagi mengamalkan minum Air Anugerah."

 Puan Jumiah Suratman, 37, Kajang, Selangor

 

"Baru-baru ini saya terbaca tentang pengalaman pengguna Air Anugerah yang mengalami masalah yang sama. Saya terus mendapatkan Air Anugerah ini dan meminumnya setiap pagi dan sebelum tidur. Dengan izin Allah S.W.T., setelah seminggu, saya dapati masalah kesukaran untuk tidur malam semakin beransur kurang. Malah badan saya kembali cergas dan fikiran lapang dan ini membantu meningkatkan fokus saya terhadap pelajaran. Kini tidur saya semakin lena dan tenang. Sekarang saya masih menjadikan Air Anugerah sebagai amalan harian. Saya sangat-sangat bersyukur kepada Allah kerana menemukan saya dengan Air Anugerah."

Wan Amaluddin, 21 tahun, 017-5678916, Ipoh.

 

"Baru-baru ini, anak saya jatuh sakit demam. Mula-mula saya ingat dia mengalami demam biasa, tapi demam panas ini berlarutan sehingga dua minggu. Suhu badannya terlalu tinggi, membuatkan saya amat risau. Minggu lepas ibu saya terbaca tentang Air Anugerah. Tanpa berlengah lagi, kami terus mencari Air Anugerah ini dan berikan kepada anak saya. Alhamdulillah, dengan izin Allah S.W.T., dalam masa sehari saja, demam panasnya mula beransur sembuh. Dia pun kelihatan semakin sihat dan ceria. Kami sekeluarga amat bersyukur kepada Tuhan dan juga terima kasih juga kepada Air Anugerah kerana telah membantu memulihkan demam anak saya."

 Nurkamissyah Binti Norazan, Kajang, 016-2445409